Tämän ohjeen avulla suoriudut Jäynäkisan yleisestä sarjasta moitteettomasti! Tampereen Jäynäkisa on ollut muutosten alla viime aikoina, jonka takia erityisesti kokeneiden jäynääjien tulee lukea säännöt huolella läpi.

Osallistumisoikeus

Kaikki Tampereen korkeakouluopiskelijat voivat osallistua yleiseen sarjaan.

Joukkue

Joukkueen koko on vähintään yksi (1) jäynääjä ja enintään kymmenen (10) jäynääjää. Joukkue voi osallistua nimimerkillä, mutta jäynääjien todellinen henkilöllisyys tulee ilmoittaa tuomaristolle.

Palkinnot

Cafe Aamurusko tarjoaa jäynän palauttaneiden joukkueiden jokaiselle osallistujalle munkkikahvit.
Yleisen sarjan voittaja lunastaa itselleen saunalauttaristeilyn Näsijärvellä Suomen Karamaraani Oy:n saunalautalla!

Valtakunnallinen jäynäkisa

Valtakunnallinen jäynäkisa on osa TEKin tukemaa teekkariyhteistyötä. Tampereen edustajana valtakunnallisissa jäynäkisoissa toimii kevään parhaiten suoriutunut jäynäjoukkue.

Kesto

  • Jäynäkisan yleinen sarja käynnistyy 15.2.2024 Jäynäkevään avajaisista
  • Yleinen sarja päättyy 21.4.2024
  • Yleisen sarjan tulokset julkistetaan Wappuna 2024 Jäynäboxissa

Toteutus

Toteutusalueena on Pirkanmaan maa-, ilma- ja vesialueet. Lue säännöt huolellisesti. Muista myös, että jäynät tehdään omalla vastuulla, Suomen lain puitteissa ja hyvällä maulla.

IDEOI

Käytä paljon aikaa jäynän idean hiomiseen. Mieti, voiko idean viedä jollain tavalla vielä pidemmälle.

ILMOITA JÄYNÄSI

Jäynän patentointi ei ole yleisessä sarjassa pakollista, mutta jos haluat varmistaa, että ideaasi ei varasteta tai se ei riko sääntöjä, ilmoita se!

HOIDA LUVAT

Jäynän suorituspaikalta tarvitsee monesti luvan (esimerkiksi jos jäynä tehdään ostoskeskuksessa, pyydä läsnäoloosi lupa välttääksesi vartijoiden toimet). Kohteliaalla puhuttelulla ja rehellisyydellä pääsee pitkälle!

TOTEUTA

Tehkää jäynänne suuressa mittakaavassa ja näkyvästi!

  • Muistakaa jälkihoito!
  • Kysykää jäynättäviltä lupa materiaalin käyttöön.
  • Pitäkää hauskaa!

DOKUMENTOINTI

Hankkikaa tarpeeksi materiaalia jäynän toteutuksesta. On ikävää, jos idea ei välity materiaalin puutteen takia, sillä arvostelu tapahtuu dokumentoinnin perusteella.

Dokumentaatio voi olla lähes minkä muotoinen haluaakaan: video, selostus, kuva, äänite tai näiden yhdistelmä. Dokumentaatio tulee kuitenkin palauttaa myös digitaalisessa muodossa!

PALAUTUS

Jäynädokumentaatio tulee palauttaa Helkyn tiskille tai suoraan osoitteeseen ylituomari@jaynakisa.fi yleisen sarjan suoritusaikana.

OTA YHTEYTTÄ!

ylituomari@jaynakisa.fi

fiSuomi