Fuksisarja on suuri ja tärkeä osa Tampereen Jäynäkisaa, vaikka kestoltaan se onkin vain murto-osa Jäynäkisasta. Fuksisarja määrittää kaikkien odottaman tiedon – kastejärjestyksen! Fuksisarja on kokonaisuudessaan parin viikon mittainen rutistus.

Aikataulu 2023

Jäynätiimin kokoaminen heti

Ideointi (myös plan B)

Patentointi 15.4. klo 00.00 – 16.4. klo 23.59

Jäynääminen 17.-28.4.

Dokumentointi (n. 5 min video)

Palautus JäynäBoxissa 29.4.

Tulokset Wappuvalassa 30.4.

Osallistumisoikeus

Osallistua saavat kaikki teknisten alojen uudet opiskelijat eli fuksit. Tässä tapauksessa syksyllä 2022 ja keväällä 2023 aloittaneet saavat osallistua.

Joukkue

Joukkueena toimivat yhden (1) killan fuksit eli kaikkien jäynääjien tulee olla saman killan fukseja.

Palkinnot

Voittajien kilta pääsee ensimmäisenä koskeen Teekkarikasteessa. Voittajien killan nimi kaiverretaan Jäynäkelloon ja he saavat soittaa kelloa koko kastepäivän. Tämän jälkeen Jäynäkello ripustetaan Teekkarisaunalle odottamaan seuraavaa Wappua.

Toteutus

Toteutusalueena on Pirkanmaan maa-, vesi- ja ilmatilat. Lue säännöt huolellisesti!

Muista myös, että jäynät tehdään omalla vastuulla, Suomen lain puitteissa ja hyvällä maulla

Patentointi

Fuksisarjassa patentointi on pakollista. Patentteja voi lähettää kahdelle (2) eri idealle. Patentointilomake löytyy näiltä nettisivuilta.

Patentointiajan päätyttyä, Ylituomari käy läpi kaikki patentit ja hyväksyy ne, jotka ovat soveliaita toteuttaa. Jäynän saa toteuttaa vasta Ylituomarin hyväksyttyä patentin.

Jäynän palautus / JäynäBox

Palautus on perinteisesti ollut itsessään jo spektaakkelimainen tapahtuma, johon idean voi ottaa suoraan jäynästä tai sitten jostain ihan muualta. Muistakaa tässäkin hoitaa luvat kuntoon tarvittaessa, esimerkiksi savukoneen käyttö ilman tilapalveluiden lupaa on kielletty!

Hyvä jäynäpalautus toimii tasatilanteissa ratkaisevana tekijänä.

OTA YHTEYTTÄ!

ylituomari@jaynakisa.fi