Tämän ohjeen avulla suoriudut Jäynäkisan yleisestä sarjasta moitteettomasti! Tampereen Jäynäkisa on ollut muutosten alla viime aikoina, jonka takia erityisesti kokeneiden jäynääjien tulee lukea säännöt huolella läpi.

Osallistumisoikeus

Kaikki Tampereen korkeakouluopiskelijat voivat osallistua yleiseen sarjaan.

Joukkue

Joukkueen koko on vähintään yksi (1) jäynääjä ja enintään kymmenen (10) jäynääjää. Joukkue voi osallistua nimimerkillä, mutta jäynääjien todellinen henkilöllisyys tulee ilmoittaa tuomaristolle.

Palkinnot

Jäynäkisan voittajajoukkue pääsee WayOutin pakohuonepeliin ja illallistamaan Pyynikin Brewhousessa. Näiden lisäksi voittajajoukkueen nimi kaiverretaan Jäynäpaateen sekä voittajat saavat edustuspaikan valtakunnalliseen jäynäkisaan. Jokainen jäynän palauttanut joukkue saa kahvi+pulla -lipukkeen Linkosuolle.

Valtakunnallinen jäynäkisa

Valtakunnallinen jäynäkisa on osa TEKin tukemaa teekkariyhteistyötä. Tampereen edustajana toimii yleisen sarjan voittaja.

Kesto

  • Jäynäkisan yleinen sarja käynnistyy 22.2.2023 Jäynäkisan avajaisista
  • Yleinen sarja päättyy 16.4.2023
  • Yleisen sarjan tulokset julkistetaan 29.4.2023 JäynäBoxissa

Toteutus

Toteutusalueena on Pirkanmaan maa-, ilma- ja vesialueet. Lue säännöt huolellisesti. Muista myös, että jäynät tehdään omalla vastuulla, Suomen lain puitteissa ja hyvällä maulla.

IDEOI

Käytä paljon aikaa jäynän idean hiomiseen. Mieti, voiko idean videä jollain tavalla vielä pidemmälle.

ILMOITA JÄYNÄSI

Jäynän patentointi ei ole yleisessä sarjassa pakollista, mutta jos haluat varmistaa, että ideaasi ei varasteta tai se ei riko sääntöjä, ilmoita se!

HOIDA LUVAT

Jäynän suorituspaikalta tarvitsee monesti luvan (esimerkiksi jos jäynä tehdään ostoskeskuksessa, pyydä läsnäoloosi lupa välttääksesi vartijoiden toimet). Kohteliaalla puhuttelulla ja rehellisyydellä pääsee pitkälle!

TOTEUTA

Tehkää jäynänne suuressa mittakaavassa ja näkyvästi!

  • Muistakaa jälkihoito!
  • Kysykää jäynättäviltä lupa materiaalin käyttöön.
  • Pitäkää hauskaa!

DOKUMENTOINTI

Hankkikaa tarpeeksi materiaalia jäynän toteutuksesta. On ikävää, jos idea ei välity materiaalin puutteen takia, sillä arvostelu tapahtuu dokumentoinnin perusteella.

Dokumentaatio voi olla lähes minkä muotoinen haluaakaan: video, selostus, kuva, äänite tai näiden yhdistelmä. Dokumentaatio tulee kuitenkin palauttaa myös digitaalisessa muodossa!

PALAUTUS

Jäynädokumentaatio tulee palauttaa Helkyn tiskille tai suoraan osoitteeseen ylituomari@jaynakisa.fi yleisen sarjan suoritusaikana.

OTA YHTEYTTÄ!

ylituomari@jaynakisa.fi