Jäynägaala 2022

Viiden vuoden välein järjestettävä Jäynägaala saapuu kolmannen kerran palkitsemaan ansioitunempia jäyniä vuosien varrelta perjantaina 25.3.2022!

Jäynägaalassa palkitaan kaikkia tamperelaisten opiskelijoiden aikaansaamia jäyniä. Arvioitava ovat siis vuosien 2017-2021 fuksijäynät, yleisen sarjan jäynät sekä valtakunnallisten jäynäkilpailujen tuotokset. Palkintoja jaetaan niin parhaasta menestyksestä, leikkauksesta kuin lavastuksestakin, ja parhaimmat jäynät saavat himoitun Kullitetun Markunpään.

Gaalatilaisuus alkaa kello 19. Illan aikana palkitaan jäyniä, kuullaan puheita ja taputetaan railakkaasti menestyneimmille jäynävideoille. Illan kruunaa laulu- ja soitinyhtye PerSe-bändi, joka tanssittaa juhlakansaa yömyöhään. Gaalalipun hinta on 16 euroa, ja se sisältää lisäksi pientä purtavaa sekä virvokkeita. Tilaisuuden pukukoodi on tumma puku akateemisin kunniamerkein.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevasta linkistä ja on auki maanantaihin 14.3.2022 saakka. Jäynägaalaa ovat tervetulleita seuraamaan kaikki fukseista alumneihin!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Jäynä Gala 2022

On Friday 25th of March the best jäynäs of 2017-2021 will be awarded at this every five years event. The gala starts at 7pm. Ticket costs 16 euros and includes snacks, drinks and a band that makes the night. The dress code is dark lounge suit with academic honors.

Everyone is welcome to join but unfortunately the event is only in finnish. Sign up ends 14.3.2022!

SIGN UP HERE

Close Menu